Våra tjänster

Vi arbetar brett med golv och kan hjälpa till med det allra mesta. Har du frågor eller önskar offert? Kontakta oss gärna!

Våra tjänster

Vi arbetar brett med golv och kan hjälpa till med det allra mesta. Har du frågor eller önskar offert? Kontakta oss gärna!

Allt inom golv

Golvslipning

Du som redan har ett charmigt men slitet golv har mycket att tjäna på slipa det istället för att lägga ett helt nytt golv. Golvslipning är mer ekonomiskt, bättre för miljön och dessutom blir golvet som nytt om du vänder dig till proffs som oss på Storvreta Golv! Vi har många års erfarenhet av golvslipning med många nöjda kunder i Uppsala, Märsta och Knivsta med omnejd och arbetar med alla sorters trägolv.

Det finns en föreställning om att man måste lägga nytt golv för att få till den där nya känslan eller färgsättningen man är ute efter – men sanningen är att golvslipning erbjuder många valmöjligheter. När vi ska slipa golv kan vi måla, lacka, betsa och olja, och vi lyssnar alltid in dina önskemål för att kunna leverera ett högkvalitativt golv du är nöjd med!

Mattläggning

För att utföra mattläggning på ett kvalitativt och korrekt sätt så krävs erfarenhet och kunskap. Detta gäller både för ett torrt utrymme och i synnerhet när det gäller våtutrymme. Vi utför mattläggning i alla material som tex. linoleum, plast och vinyl och kan erbjuda våra kunder mattor för olika syften. Vi erbjuder mattor för praktiska bruk men även mattor som är utformade för design och inredning.

Samtliga av våra mattläggare har genomgått certifieringar och utbildningar genom GVK, AB Svensk våtrumskontroll. Vi har under årens lopp hjälpt otaliga kunder med mattläggning i Uppsala, Knivsta & Märsta och står redo att göra samma sak för dig!

Parkettläggning

Golvet är mycket viktigt del av rummet och är både rummets bas såväl en viktig inredningsdetalj. Vi har ett stort utbud och lägger alla typer av trä- och parkettgolv i Uppsala med omnejd. Våra duktiga hantverkare har tillgång till modern utrustning och har den kunskap som krävs för att lyckas med ditt golv.

För att garantera ett gott slutresultat arbetar vi med produkter av marknadens ledande leverantörer inom trägolv. Våra professionella och kunniga parkettläggare levererar alltid högkvalitativa golv och lyssnar till dina önskemål.

Badrumsrenovering

Vi vet att en badrumsrenovering kan kännas som ett stort och omfattande projekt med många valmöjligheter. En badrumsrenovering är ett stort projekt i hemmet och det är viktigt att arbetet flyter på smidigt och att resultatet blir enligt önskemål. Vi tar alltid stor hänsyn till våra kunders önskemål när vi gör en badrumsrenovering, utan att tumma på kvaliteten, så att det renoverade badrummet ska både bli personligt och funktionsdugligt. Vi vill att din vision ska bli till verklighet.

Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar och har flera års erfarenhet inom området. För oss är inget projekt för komplicerat och vi gör allt från grundarbete till slutfinish. Samtliga av våra hantverkare har gedigen utbildning och erhåller certifiering. Vår styrka är professionell personal och som levererar hög kvalité genom hela projektet.